Samarbejde med Skanderborg Bryghus

På vores bryghus brygger vi alverdens øl og læskedrikke for vores kontraktbryggere. Vores produktportefølje spænder bredt fra diverse øltyper til cider, alkopops, danskvand, hard seltzer og andre læskedrikke. Bryggeriets høje fleksibilitet og state-of-the-art teknologier betyder, at vi kan tilbyde vores kontraktbryggere lige præcis dét produkt, de ønsker med fokus på høj kvalitet.


Ønsker din virksomhed at udvide jeres sortiment med private label øl og læsedrik, står vi klar med det rette bryggeri og kompetencesæt!

Afspil video

Eksperimentering

Vi elsker at udvikle og innovere med vores kontraktbryggere!
På Skanderborg Bryghus har vi et ungt DNA og er ikke bange for at lege med nye og kreative smagskombinationer og teknikker for produktudvikling. Hos os er der plads til kreativitet og omstilling løbende i udviklingsprocessen.
Vores fleksible bryggeri tilbyder unikke teknologier for tracking og logging af vores bryg, og derfor har vi mulighed for at innovere produkter samtidig med, at vi sikrer den høje kvalitet – kun fantasien sætter grænser her.
Er du nysgerrig efter at udvikle ny øl eller læskedrik? Så send os en besked og lad os sammen udvikle netop dét produkt din virksomhed drømmer om at brygge!

Involvering

Vi har kontraktbryggeren i fokus gennem hele processen!
Det betyder meget for os, at du som kontraktbrygger altid føler dig tryg ved at brygge hos os, og vi ved, at god kommunikation afspejler sig i slutproduktet. Derfor gør vi en ære i at involvere og sparre med vores kontraktbryggere hele vejen fra idé til produkt, og vi er ikke bange for at sadle om undervejs i processen.
Alle kontraktbryggere ved Skanderborg Bryghus har en fast kontaktperson, som sørger for at holde den enkelte brygger opdateret gennem hele processen. Det skaber den nødvendige tryghed og stabilitet, et godt samarbejde kræver. Behageligt og ambitiøst samvær præget af gensidig tillid er med til at skabe vores gode resultater.

Vi har brygget for

Kontakt

Adresse
Danmarksvej 17 8660 Skanderborg
Åbningstider
Tirsdag: 15:00-18:00
Torsdag: 15:00-18:00
Fredag: 11:30-18:00
E-mail Info(@)Skanderborgbryghus.com

© Skanderborg Bryghus A/S · Danmarksvej 17 · DK 8660 Skanderborg · CVR: 36062487